tisdag 28 februari 2012

Snöstormen som försvann

 

Det är bra att inte ha planer för dagen varje dag. Denna dag blev hur bra som helst i alla fall. Snöstormen försvann, frissan kom på besök med sina barn, jag blev fin i håret (Cha-cha, jag fick pannlugg. Jag skall försöka mig på ett "efter kort" imorgon när jag fixat frillan så får ni se resultatet) och vi hann ut i friska luften innan solen gick ner. 

9 kommentarer:

  1. Fint väder blev det trots dåligt start.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tänk hur bra det blev. Vilken lycka för alla sportlovsfirare!

      Radera
  2. Även jag önskar att en frissa ska komma hem till gårds. Skulle bli mycket oftare då att få sig uppfixad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en bra förmån att vara vän med en frissa, eller i mitt fall flera frissor. Konstigt nog tycks det inte bli så mycket oftare i alla fall.

      Radera
    2. Företagskläckaren till lillasyster29 februari 2012 kl. 12:42

      Där har du en ny business Jessica att börja med, lite som en hemvårdare, men istället en "hemfrissa". Då slipper man också bekymra sig om utrymmen, hyror osv...

      Radera
    3. ja, Jessica.. Det tror jag alla mammor skulle tycka om..

      Radera
    4. Hmm jaa...iden är mycket bra...men jag tror inte det är något jag själv skulle vilja sysselsätta mig med.

      Radera
  3. Efter vårt besök tänkte jag på att jag kanske lät tråkig i mina hårfunderingar, och liksom "ja, e ska ju lagas å.." :) Men jag tycker faktiskt det blev superfint! Bra att ni vågade, hår växer och man måste ju få variera sig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tänkte jag inte på. Men visst är det så, de flesta snygga frisyrer kräver oftast mycket tid. En sådan frisyr passar mindre bra när man är hemma och traskar på (iaf för mig). Jag är super nöjd, jepp hår växer och om man inte skulle få variera sig vore det nog väääldigt trist i längden.

      Radera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad