onsdag 3 augusti 2011

Smaka


Igår fick Saga smaka lite lite potatis, för att få smaken av något annat än bröstmjölk i munnen. På bilden ser det inte ut att vara så gott. Men ni skulle ha sett dykningen efter skeden och hört ropet när hon bara fick sitta och slicka på en tom sked sedan när vi inte vågade ge mera. Stackarn. Jag tror att hon är redo för lite mat, men hon får nog vänta lite till i alla fall.

4 kommentarer:

  1. Du har nog orkat bara amma länge. Lyfter på hatten! :)

    SvaraRadera
  2. Jag finner ingen orsak att sluta, eftersom jag haft turen på min sida och amningen funkat felfritt med både Siri och Saga. Nu vet jag ju också hur mycket kladd och klott det är med maten vid så ung ålder så jag finner ingen spänning eller något roligt i det. Annat var det med Siri, då räknade jag nästan dagarna tills hon skulle bli 4 månader och börja äta. Tillslut orkade jag inte vänta längre, så vi tjuvstartade redan vid 3,5 mån :D Nu skall jag suga på karamellen ett par veckor till, sedan är jag väl bara illa tvungen att börja klotta.

    SvaraRadera
  3. Vår tjej var nästan 6 månader innan jag började ge "riktig" mat. Hon var glad och nöjd ändå. Kladdet med maten hinner man nog. Har två kladdare nu:).

    Mia

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad