måndag 25 juli 2011

En helg i juli





För att göra en lång historia kort:
- En fredag med många goa vänner sedan skoltiden som man inte träffar allt för ofta, tyvärr.
- Övernattning på VasaCamping i en stuga (kan ni förstå att det inte fanns ett enda dubbelrum ledigt i hela Vasa). Det blev hur trevligt som helst med alla karavanare och korvgrillning i skymningen, men hotellfrukosten saknades.
-En lördag och många pengar fattigare. Shopping för både stor och liten (och det var inte till mig den här gången) och snabbvisit hos mera vänner för att inspektera nybygge
-Restauranger och serveringar vi kan pricka av och ge gott betyg: Amarillo, Arnolds, Dallas, Waynes Coffee, Rosso och ABC. Det finns ingen risk för viktnedgång efter denna frossa.
-En söndag på villan med "den nya släkten"och vi fortsatte i matens och sockrets tecken. 
-Slutet gott, allting gott...eller inte riktigt...lite skrikkalas av Saga i bilen hem från Vasa på lördagen (jag körde ensam med barnen eftersom vi hade två fordon att frakta hem) framkallade lite svettningar. Dessutom körde vi i åska och ösregn. Men efter lite utfodring och ommöblering halvvägs somnade hon gott (och sov som en stock till kl 08.00 följande dag UTAN matpaus)
En riktigt skön helg som vi gärna tar i repris någon gång. Det kändes helt ok att koka själv idag efter att ha fått maten serverad i 3 dygn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad