torsdag 5 maj 2011

God morgon!


Jag vet, jag vet att jag tjatar om sovandet...men jag kan inte hålla mig och det är en väldigt viktigt del av vårt liv just nu. Den lilla fröken på 2 månader och 2 veckor har sovit 11h i natt, med en endaste matpaus kl 05. I egen säng dessutom hela natten. Alltså jag är mäkta imponerad, dels för att hon helammas. Hon sover bättre än sin storasyster på 3 år, 1 månad och 2 veckor. För hon sover inte ens i egen säng!





5 kommentarer:

  1. Vad skönt att hon sover så bra! Känner igen det där med "tjatandet", läste igenom min blogg igår och såg att jag också hade skrivit en hel del om Elliots sovvanor i den där åldern. Han sov så himla bra han då också. Annat är det nu... suck :( Från att ha sovit hela nätterna så ska han nu ha mjölk kl.5 (och före det vaknat halvt om halvt och varit orolig), somna om mellan oss (efter en god stund) och sen vakna igen efter sju...

    SvaraRadera
  2. Ja det är så himla skönt. För vi är verkligen inte bortskämda med god nattsömn. Vi har kämpat med Siri mer eller mindre i 3 år, nu har vi ju visserligen gett upp och låter henne sova i vår säng hela natten, någongång lär hon väl flytta frivilligt, om inte för så då "friaren" kommer till huset ;)
    Vi är också medvetna om att det högst antagligen kommer svänga med Saga i flera repriser, men nu njuter vi så länge det varar :D

    SvaraRadera
  3. Det kan svänga jo, eller så inte. :) Jag blev nog lite besviken när det svängde, hade tänkt att såhär kommer vi att ha det hela tiden. Men kanske bra att vi fick ladda batterierna i flera månader innan detta. Kan ju vara övergående förstås, tänder etc. HOPPAS jag. Det kanske är er tur att få en liten sömntuta nu när ni kämpat så med Siri! Vi hoppas på det :)

    SvaraRadera
  4. Jag tror nog att det fortsätter så bra! Vår Mathilda ha ju inte ändrat sej en natt/dag ännu på 1 år å 8 månader, så säkert har ni den turen oxå :)
    /Michaela

    SvaraRadera
  5. Vilka fina flickor! Moster får rektigt drygt!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad