söndag 8 augusti 2010

Veckan som gick


Vi har spenderat all ledig med familjen och släkten. Vi har ätit middagar och druckit kaffe i olika konstelationer och grupperingar. På morfars födelsedag samlades vi alla för gemensam middag. 28 st vid middagsbordet, nästan hela tjocka släkten. Vi är 12 kusiner och endast 2 st fattades annars var vi alla samlade. Hoppas det inte tar lika tills nästa gång vi samlas alla på samma gång!

En vacker sommarkväll plockade vi svartvinbär hos Siri´s morfar.

 Flera liter blev det. Jag testade nya recept och kokade svartvinvbärsgele. Ganska simpelt och omöjligt att misslyckas. Sött och gott.

 På fredag var det dags för landskamp mellan Danmark och Finland U17 pojkar. Släkten samlades igen och kampen var ett faktum. Kusin Matilde fick gå in med matchbollen...

 ...kusin Michelle sjöng proffsigt och vackert Danmarks nationalsång.
Matchen slutade 2-2, och släkten förblev sams!

Power Truck i Alahärmä på vårt schema på lördagen. Lastbil på lastbil...

...och åter lastbil. 

Siri trivdes och börjar redan vara insatt i branschen.

Nu är helgen över och släkten har gett sig av till sina hemknutar. Vi tackar så hjärtligt för era besök och fina presenter.
Sambon har packat sina väskor och lättat på handbromsen. Siri och jag njuter en stund av lugnet och skall snart ta natt. Imorgon är en ny spännande dag och tid på sjukhuset för operation.




2 kommentarer:

  1. TACK själv, det var roligt att träffa er igen och se hur fint huset blivit. Synd att tiden går så fort. Hälsa lilla skruttan och lycka till imorgon. Ho ho.

    SvaraRadera
  2. men varför kom ni inte in via kauhava?! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad