lördag 2 januari 2010

Ordlista


Siri har en del lustiga ord och uttryck som ingen annan än vi förstår. Tänkte dela med mig lite så kanske ni förstår vad hon menar när hon säger:
kennel - klänning 
lag å - jag också  
kapple - haklapp
taggle - tallrik 
laki - nagellack 
lill itt - vill inte
keej kåå! - okej då!
nanna - välling
goda - godis
J, V och R är svåra bokstäver. De byts oftast ut mot L.

5 kommentarer:

  1. Läste i din årskrönika att ni kört SHN-kuren, och att den funkade. Nu undrar jag om ni körde till punkt och pricka, med att minutsiöst planerat sovschema även på dagen? Jag skulle vara sugen att prova, men det verkar lite jobbigt att vara så strikt dagtid. Fast å andra sidan, vad gör man inte för sömn... Å förresten, vilket underbart snyggt hus ni bygger :)

    SvaraRadera
  2. Om du bläddrar bakåt i tiden...till mars 2008 kan du läsa om hur det gick när vi kurade Siri. Vi försökte nog köra till punkt och pricka även dagtid. I alla fall tills "kurveckorna" var slut. Sedan flöt det på som vanligt, hon gick som klockan efter det så det var aldrig tal om att svika rutinerna. Men som sagt det höll ju inte i sig så länge, men det är ju ingen annans än vårt eget fel :(
    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Om du bläddrar bakåt i tiden...till mars 2008 kan du läsa om hur det gick när vi kurade Siri. Vi försökte nog köra till punkt och pricka även dagtid. I alla fall tills "kurveckorna" var slut. Sedan flöt det på som vanligt, hon gick som klockan efter det så det var aldrig tal om att svika rutinerna. Men som sagt det höll ju inte i sig så länge, men det är ju ingen annans än vårt eget fel :(
    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Ja bare håxa på tå Miranda kalla velljin ti Sune, he va hande filurin på burtchin som hon döapt ti Sune så it så lätt ti föshtå all gangor :)

    SvaraRadera
  5. Ååååh söööötis!!
    Verligen härliga ordförråd småttingar har :D

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad