torsdag 29 oktober 2009

??

Jag har försökt pausa från allt idag, men det gååår inte. Hela tiden rullar bilder och frågor i mitt huvud, 92cm/102cm, blanka/matta, brunt/grått, rostfri/aluminium, korta/långa, hörn/vanlig...ja listan kan göras längre. Ett val har vi iaf gjort ikväll. Vi har bestämt oss för kaminen, ett steg i rätt riktning.

4 kommentarer:

  1. vi sesst nier me in häjl dröös åv rekningar ikväss tå ja kom från edär..suck..pengar flyyyyger ivieg :/

    SvaraRadera
  2. Angående diskhon så hade jag den placerad under fönstret också ett tag. Tänkte jag skulle stå där och diska och titta ut över vidderna... men hur mycket diskar man egentligen när man har diskmaskin ;O) Och så var det ju det där diskskåpet ovanför... Men någon sa åt mej att placera diskhon på ett sånt ställe så det inte syns genast man stiger in i köket. Har ju en tendens att samlas lite mer och mindre smutsiga kärl där... Så då blev det i hörnet! och det funkar bra!
    Det om det! Ha en skön helg.

    SvaraRadera
  3. Då vi funderade på "vitvaror" hörde jag från flera håll att aluminium var så poröst material att det sög åt sig fläckar så tappade man en ketchup flaska fick man inte bort de röda fläckarna. Vet inte om det stämmer men vi valde rostfritt. Behöver ni någon målare? Ni verkar ju redan ha en konstnär hemma... Vi hade ett blödande finger här för någon dag sedan och jag konstaterade att målade väggar är väldigt praktiskt!
    /Mikaela

    SvaraRadera
  4. Vi kommer häijm niesta häli, alltså in 7.11 så tå kommer ja gärna å skådar kva ni ha planera så kan vi boll tankan! =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad