måndag 6 april 2009

Inlägg 301


Det har nu gått 2 veckor sedan vi körde igång med SHN kuren. Det tog några nätter (3) för Siri att fatta galoppen med sovandet. Två nätter sov hon perfekt och så blev det fyra bakslagsnätter. Efter det har hon sovit nätterna igenom. Nog vaknar hon till lite ibland, vrider och vänder sig och avger lite ljud. MEN hon somnar om av sig själv. Det är så otroligt skönt att äntligen få sova. Vi har nu de senaste nätterna fått sova 11,5 h timme i sträck (om vi förståss hade lagt oss kl 20.00 vi också)
Så nu lovar jag sluta överösa er med en massa sovtjatande (ett tag i alla fall) Nu vet ni hur det ligger till, vi sover....jippppiiiii...

Till alla er som ligger osovandes om nätterna, ta tag i saken. På ett eller annat sätt, det är absolut värt det.

2 kommentarer:

  1. De verkade no verkligen vara en bra metod och verkligen värt att pröva för föräldrar med samma problem. Vår lilla valp sover bra om nätterna nu så vi skall väl inte behöva pröva på metoden ;)

    SvaraRadera
  2. Denna bok var det som hjälpte oss med Noah senaste vinter. Utan den hade vår familj gått under tillsist! Såå skönt då han nu sover gott de flesta nätter, även nu med öroninflammation och 39 graders feber.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad