torsdag 26 februari 2009

Stolt

Nu tror jag inte det tar många dagar/veckor till så promenerar vår lilla tös för egen maskin. Hon har nu börjat ta 2-4 steg själv utan stöd, duktiga fröken. Ibland släpper hon allt stöd och står själv en stund också. Det blir längre och längre för varje dag och fler och fler steg. Som mamma är man stolt som en tupp när dottern lär sig nya saker.

6 kommentarer:

  1. Visst har man varit stolt varje gång sitt barn har lärt sig nått nytt; när han lärde sig sväng från rygg till mage, lärde sig sitta själv, krypa etc. men nog tror jag att när dom lär sig gå, det är nog ändå det största av alla dessa moment!! :) Heja Siri! :)

    SvaraRadera
  2. Heja Siri!

    Jo, det är skönt att förhoppningsvis få sova igen. Men både en och annan skulle nog säkert tycka att vi är helt blåsta som föräldrar som låter ungen ligga och gråta. Öronproppar i och dörren fast.

    Men så tycker jag, det är en viss skillnad om man gråter "mammmaaa, jag vill ju ha välling, hööör du inte" -gråt, eller om man gråter hysterisk "jag har ont, jag har fallit och slagit mig" -gråt. Den första "tycka synd om mig" -gråten tycker iaf jag är ganska lätt att ignorera.

    SvaraRadera
  3. Va dukti du e Siri! *applåder* Kanske vi får si en springande Siri som kommer mot oss nästa gång vi kommer hem! ;)

    SvaraRadera
  4. Sidubara..vilken dukti tös :) Nu slipper hon snart överallt å rota å stöka ;)

    SvaraRadera
  5. Det är så roligt när dom börjar gå! Och hur söt är dom inte?

    Ny tävling på min blogg, va gärna med och tävla du också :)

    SvaraRadera
  6. hejja Siri=) nästa gang vi ses får di spring å jag kvara;) visst är man stolt som mamma=) å he ska man va....!!!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad