onsdag 21 januari 2009

Ökning

Det börjar bli ganska många nu som är inne och läser om våra bravader dagligen. Jag hälsar alla nya (och gamla) läsare välkomna!
Jag vill påminna er alla om att det är roligt att få kommentarer också. Det finns några stjärnor som förgyller min dag genom att ofta lämna kommentarer. (Milla, Maria, Ulle, Jeanette, Ulla...) Det tackar jag för. Ni andra får gärna följa deras exempel och kommentera ofta.

Ha en bra dag!

7 kommentarer:

  1. vi ska försöka vårt bästa! :) by the way, isac sa här igår om kvällen åt mej att han saknar siri väldigt mycket och skulle mer än gärna vilja träffa henne snartr! ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul med kommentarer! Söt tjej du har, själv har jag en son som snart blir 9 månader.

    SvaraRadera
  3. Yeeeij fö kommentarer! =)

    SvaraRadera
  4. Va kul att du kikade in hos mig på Peppar & Vanilj. Hoppas att du kommer tillbaka :)

    Jag önskar dig lycka till i tävlingen ♥

    K R A M // T i n a

    SvaraRadera
  5. Ja e nog in å kikar var å varannan dag! :D Men kommenterar it varje dag! :) Tycker e je lete tråkigt i egen blogg å tå e kan va 2-3 hondra in på en dag men bara 3-4 kommenterar.. Men e finns väl it så mychy att kommenter om nager köttbullor! :D

    SvaraRadera
  6. Jag har länge tänkt lämna kommentarer men efter uppmaning skall jag väl våga mig på.. Jag tackar för trevlig läsning, ett väldigt uppskattat avbrott i graduskrivandet! :) Sköt om er!

    SvaraRadera
  7. Ja,håller med om att det är trevligt med kommentarer! Dessvärre är jag så lat att kommentera själv :/ Men ville bara säga att du har en härlig blogg och jättefina bilder ! Alltid trevligt att va in och läsa här! :)
    Keep up the good work!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten hälsning så blir jag glad